Samukalan İlkokulu
SAMUKALAN MAH. SAMUKALAN SK. SAMUKALAN ILKOKULU BLOK NO 1 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

VİZYON

Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

...

NORMAL

08.40-14.10

ingilizce

SOBA

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

18 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz birleştirilmiş sınıflı olup 1 tanede okul öncesi sınıfımız vardır.İlçeye gidiş geliş öğretmen servisi ile yapılabilmektedir.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun Sınav Başarı Durumu